Varför hatar alla honom så mycket, vad fan har han gjort er?


2012-10-23 @ 16:01:23
Han får ta emot dödshot och kommentarer om att han är ful och värdelös. Han får dagligen stå ut med folk som försöker trycka ner honom och beter sig extremt illa. Personen jag pratar om är såklart Justin Bieber.
 
Jag minns för några år sedan, innan han blev känd, när jag och min storasyster hittade hans videor på youtube och vi blev helt fast. Han var ju så söt och så otroligt begåvad, man bara smälte. Några år senare var han överallt, alla visste vem han var och han hade blivit en världskändis. Tjejer världen över drömde om att få träffa honom, skrek till hans konserter och dyrkade honom. Men kändisskapet har inte bara fördelar och för Justin fick det många nackdelar.
 
Kommentarer som "om jag får *** likes så slår jag till min flickvän för hon gillar Justin Bieber" eller "du borde dö" tog över kommentarsfälten på Justins videor, folk skickade hot till honom om att dom skulle döda honom, folk köpte biljetter till hans konsert bara för att elda upp dom och lägga upp bilder på internet. Han blir kallad bögjävel, äckel osv, men varför?
 
Självklart är det ren jävla avundssjuka, ingenting annat. Justin är en jävligt snygg kille som hade modet och viljan att uppfylla sin dröm, era flickvänner skulle döda för att få träffa honom, klart ni är avis. För det är mestadels killar som hatar så extremt. Och ni påstår att ni inte är avis? Men tänk om det var tvärtom, tänk om vi tjejer skulle börja hata Jessica Alba, kalla henne ful och värdelös och att hon var en kass skådis, visst skulle ni kalla oss avundssjuka? Sug på den ni fuckers.
 
Sluta hata Justin bara för att han är bättre än er, det är bara patetiskt. Jag är väl inte direkt någon "Belieber", men jag kan lyssna på t.ex. Boyfriend och Pray och tycka att de är riktigt jäkla bra. Han ÄR duktig. Så käft med er.
 






Kommentarer
Postat av: SABINA ♥

de är bra bella! där satt den! ♥

2012-10-24 @ 19:30:11
URL: http://saabinaduvet.blogg.se



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback