VÄRLDENS BÄSTA ALVAS FÖDELSEDAG!


2014-08-03 @ 12:31:15

Vart ska jag börja med att förklara denna fantastiska tjej? Det finns så otroligt mycket att berätta. 

Första gången vi umgicks så klickade vi direkt, vi hade träffats kort innan men detta var första gången vi verkligen bestämt att umgås. Min första känsla var att detta var en bra tjej som det gick att prata med, och visst hade jag rätt för det var inte tyst en sekund, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi hade samma humor så vi kunde skoja och skratta, men samtidigt förstod vi varandra i det som var jobbigt. Vi gick länge och bara pratade, om allt.

Efter den dagen har ingenting kunnat sära på oss, våran vänskap växer sig starkare för var dag som går och ingen är gladare för det än jag. För vad vore jag egentligen utan Alva? 

Alva, jag önskar dig den bästa födelsedagen någonsin, en födelsedag fylld utav skratt och glädje, för det är du värd. Du är en riktig glädjespridare, kan få vem som helst att skratta. Du är ärlig, du är äkta, du är vacker och det bästa av allt är att du är just min bästa vän. Jag är så tacksam för allt du gjort och allt du gör för mig, för att du alltid finns där oavsett vad, lyssnar och förstår. För att du aldrig sviker, aldrig lämnar och aldrig går bakom ryggen. Tack älskade du. 

Nu ser jag fram emot hundra år till med dig vid min sida, för aldrig ska något få sära på oss. Grattis finaste du, jag älskar dig!!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback