KOLLAR LONDON-RESOR


2014-03-17 @ 09:16:09



 


 

Jag var mest sugen på Rom först, men efter att ha läst en massa och kollat hotell i London har jag bestämt mig för att det är dit jag vill haha. Jag vill ju bjuda med Felix utomlands eftersom han fyller 18 år i september, tycker han är värd det. Och som tur är så vill vi båda väldigt gärna åka till just London, så vi får väl se.. 






Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Jättefina hotell du lagt ut här i bloggen. Jag skulle bara vilja tipsa om en sak, lägg inte för mycket pengar på hotell. Såklart om du hittar något sånt här fint som är i hyfsat pris så kör på! Men ville bara säga de för att oftast är man inte så mycket på hotellet (om man inte ska sova förståss), sen om man har jättemycket pengar så spelar de ju ingen roll men ett tips bara:) de finns så himla mycket att se i London och besöka så de e inte klokt! Såklart är shoppingen skitbra med. Hoppas att er London resa blir av, tror inte ni skulle ångra er :) ett annat tips är att nog försöka få ett hotell runt Big Ben/London Eye/Oxfordstreet, de e inte jättelångt mellan de olika sevärdigheterna och de finns mycket annat att se i de området :)

Svar: Hej! Ja vi vill nog helst ha ett hotell däromkring faktiskt, men vi kollar på alla möjliga för tillfället så vi har lite att välja mellan :) De vi har kollat på har legat runt samma prisklass, jag har sagt en summa som är mitt maxpris, tänker inte lägga ut 50.000 direkt haha :) Tack för dina härliga tips, tar dom till mig på en gång, så tack! :) Kram :)
Isabelle L. Thörner

2014-03-18 @ 10:11:44



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback