Trött på folk.


2015-04-26 @ 12:37:13
Bloggen har verkligen hamnat åt sidan senaste tiden, men mitt liv är just nu allt annat än roligt. Jag har varit väldigt ledsen under en period, blivit så jävla sviken alldeles för många gånger, fått känna mig som en jävla idiot för jag litat blint på lögner. Jag tror alltid det bästa om människor, är dum nog att tro att alla vill mig väl, för blind för att se att jag är deras sistahandsval. Men nu har sorgen övergått till att vara sjukt jävla bitter, jag är så jävla trött på att bli tagen för givet, trött på att ge min själ till människor som ändå inte bryr sig. Jag ger ut så många chanser, tror att en idiot någon gång ska bli någonting annat, att om jag bara kämpar så kommer det bli bra. Men vet ni vad? Det blir fan inte bra. Det går inte hålla ihop tusen trasiga bitar med endast två händer. Alla har en gräns och min är så jävla nådd, orkar inte bry mig om människor som inte bryr sig om mig. Jag har stått ut jävligt länge, bra mycket längre än vad dom flesta andra skulle göra. Ni tror att ni kan göra vad fan som helst och att jag ska stå kvar där med öppna armar, men vet ni vad? FUCK ER. Så jävla less på detta nu. 

Hädanefter ska jag ställa upp för dom som ställer upp för mig, vara snäll mot dom som behandlar mig med respekt. Jag har behandlat människor som jag själv vill bli behandlad, men nu tänker jag fan behandla människor som dom behandlar mig så får vi se hur ni gillar det.


Jävligt bittert inlägg men bryr mig inte, trött på allt. Ni behöver inte fråga om det handlar om er, för känner ni er träffade så har ni svaret där. 






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback