MATTE LIPSTICK


2015-09-13 @ 09:45:39
Har förälskat mig i matta läppstift, speciellt dessa två. Som ni ser är det från Mac mer neutralt i brun-beiga toner medan det från Smashbox är mer åt det rosa hållet. Har nästan alltid något utav dessa då de håller bra och är jäkligt fina!


Igårkväll var jag på överraskningsfest för Annas fina mamma Susanne, vi var ett helt gäng som överraskade henne och hon blev jätteglad! Åt god mat, drack lite gott och hade supertrevligt. Anna och Magnus hade övat in låtar tillsammans som dom sjöng för oss och lämnade inte många ögon torra, så himla duktiga!
Jag åkte hem rätt tidigt då det hände lite skit och jag var ärligt talat väldigt ledsen. Men Felix hämtade mig och var bara den fantasiska pojkvän han faktiskt är och gjorde att jag slutligen kunde somna.♥






Kommentarer
Postat av: Felicia

Så snygga färger! Önskar jag vågade använda läppstift, det är så snyggt på andra men jag känner mig inte bekväm i det tyvärr!

Svar: Så var jag till en början, jag tyckte dessutom att jag såg konstig ut i läppstift. Men sedan hittade jag matta läppstift och insåg att det var skimrande jag inte tyckte om! Kolla efter lite mer neutrala om du är ovan men vill prova, man vänjer sig snabbt :) Kramar!
Isabelle L. Thörner

2015-09-13 @ 11:28:02
URL: http://hemmahosfelicia.blogg.se



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback