TORSDAG 9

Idag är det väldigt varmt och då jag inte kan åka och bada så får jag hålla mig inne framför fläkten med en kylklamp på bröstet haha. Alla som känner mig vet att jag inte klarar värme, får extrema humörsvängningar och blir då väldigt väldigt arg och sedan ledsen. Vet inte riktigt varför, men jag blir lätt varm och får panik då och blir galen. Så har jag inte tillgång till ett svalkande bad så håller jag mig hellre inne.. Men men! Just nu sitter jag med en ansiktsmask, eller har börjar peela av den så ser ut som en ömsande orm haha. Ska ta hand om mig själv lite idag tror jag, behöver det!

Har en röd mask, så är inte en kräfta egentligen haha

Kommentarer
Postat av: Annorlunda

Klarar inte heller värme. Det är som om min intryckskänslighet stegras till tusen, särskilt känseln. Det kryper och svider och kliar på varje millimeter och kan jag inte svalka mig blir jag typ hysterisk och börjar gråta. Har en luftkonditioneringsapparat som jag älskar! Rekommenderar verkligen en sådan!

Svar: Ja precis så, fast jag blir oftast väldigt arg.. Är det inte himla dyrt med sådana? Både jag och sambon är väldigt sugna på en då vi båda får svårt att sova i denna värme! Kram
Isabelle L. Thörner

2016-06-09 @ 20:21:44
URL: http://nouw.com/annorlunda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0