EYEBROWS


2016-05-16 @ 16:56:16
Fick en fråga om mina ögonbryn och vilka produkter jag använder till dom, så jag tänkte göra ett snabbt inlägg om det! Det tog ett tag innan jag började få kläm på att fixa ögonbrynen, och vissa dagar blir dom totalt usla så jag blir vansinnig haha. Så tålamod krävs om man inte är naturligt grym.

När jag var liten så höll jag i en stor hund som började jaga en katt, jag flög in i en buske och fick en pinne i högra ögonbrynet som resulterade i ett ärr. Det ärret tar upp en hyfsad del utav ögonbrynet och det växer inget hår på det, vilket gör att utan smink så är det ögonbrynet inte speciellt snyggt och jag har alltid tyckt det varit jobbigt. Så nu tänkte jag visa produkterna jag använder för att fixa mina bryn!
Före och efter



1: Ögonbrynspennor/kit
Anastasia Beverly Hills - Brow Definer i färgen "Chocolate"  //  Laura Mercier - Eye Brow Pencil i färgen "Warm Brunette"  //  Wet n Wild - Ultimate Brow Kit i färgen "Ash Brown"

Dessa tre produkter tycker jag är enkla och bra att använda. Jag brukar börja med Laura Mercier för att fylla i ögonbrynen lite lätt och försöka måla ut lite mjuka linjer, sedan tar jag Anastasia BW och fyller i linjer samt för att få bättre färg på brynen. Då jag tycker att dessa två produkter mest bara fyller på färg på hårstråna, och jag har somsagt inga i ärret, så använder jag slutligen mitt kit från Wet n Wild (den ljusbruna färgen) för att fylla i där det är glest.
 
 
2: Forma ordentligt
Technic - Colour Fix Cream Foundation Contour Palette

Jag använder en liten snedskuren borste (denna är från H&M) och en ljust beige färg för att måla under och ibland runt brynen, detta för att ge dom exakt den form jag vill ha och ljusa upp lite för att lyfta dom. Använder andra sidan utav borsten (den rundade) för att blenda ut det lite så det inte blir någon skarp kant från det ljusa.


3: Highlight
L'Oréal Paris - La Palette Nude i färgen "Rosé"

Det sista jag gör innan jag är färdig med ögonbrynen är att jag tar en liten borste och använder en ljus, glittrig ögonskugga som jag lägger under ögonbrynet, speciellt vid högsta punkten.

Färdigt!


Länkar till produkterna:

ABW Brow Definer  //  LM Eye Brow Pencil  //  Wet n Wild kit
Technic Colour Fix
L'Oréal Paris La Palette Nude






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback