A BRIEF MOMENT OF FREEDOM


2016-11-20 @ 21:56:41

Jag tog med mig kameran ut på en promenad strax innan solen gick ner, gick ut på en brygga och möttes utav hundratals fåglar som simmade, flög och vilade. Och när jag säger hundratals, då menar jag hundratals. Tyvärr var dom inte lika glada att se mig, så jag hann inte ta någon bild som faktiskt visar hur många det var, men det var himla häftigt. Molnen blåste runt snabbt på himlen, och tack vare att solen var på väg ner så skiftade färgerna. Jag stod där på bryggan med blåsten i nacken, musik i hörlurarna, fåglar överallt och en himmel som ständigt skiftade mellan blått, orange och lila -och för första gången på veckor så kändes det som jag kunde andas. Magi för själen.






Kommentarer
Postat av: Malin Wilensjö

Åh när jag ser dina bilder så blir man så himla sugen på att ta sin kamera och gå ut 😍 och så kommer man på att den är ju trasig 😣😒 www.nouw.se/prinsessanwilensjo

Svar: Det tar jag definitivt som en komplimang! :D Ja fota är terapi för mig, helt underbart! Åh vad tråkigt :( Jag hade inget minneskort till kameran på nästan 2 månader då mitt gick sönder och jag glömde hela tiden köpa nytt, höll på att bli galen haha! :)
Isabelle L. Thörner

2016-12-11 @ 15:48:47



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback