NOSTALGI: Bilder ni troligtvis inte har sett #1


2017-12-27 @ 21:29:00
Häromkvällen lånade jag mammas dator en sväng, och upptäckte att hon hade masssssor utav gamla bilder (då menar jag alltså från ca 2005/2006 och framåt). Jag älskar att sitta och kolla igenom gamla bilder som man trodde var borta, eller som jag inte ens sett själv. Tänkte dela med mig utav ett gäng här, men jag delar upp dem i olika inlägg då det blir en jäkla massa bilder annars haha!


2011. Tror jag? Dessa bilder är från då familjen var och hälsade på Natta under tiden hon bodde i Stockholm, och en väldigt snygg frukostbild på mig och Felix. Jag smälter verkligen när jag ser Felix, han hade alltså inte fyllt 15 år än och titta vilken liten plutt han är?! 


Ca 2011/2012. Dessa är också från 2011, tror jag, kanske 2012. Bilden då vi sitter i gräset gillar jag, vi sitter nämligen framför min mormor & morfars grav. Jag hade inte klarat att vara där på väldigt länge, så jag satte mig i gräset och sa "ni kan gå till bilen så länge, jag måste bara sitta här en stund". Istället för att gå, så satte sig de andra tre bredvid mig, och så la de armarna om mig och varandra. Så fin stund.


Ca 2005/2006. Här var jag cirka 10-11 år och vi åkte på resa till Gran Canaria. Var konstig redan då, skönt att veta, haha. Diggar "diamant-slipsen", såg den på en marknad och köpte den direkt, tyckte den var sååå cool kommer jag  ihåg. Galet när man tänker att detta är över 10 år sedan.


Mellan 2009-2011. Här var jag alltså mellan 13-16 år och tyckte att jag var helt vuxen och såklart asball. Hahaha. Ett gäng utav bilderna är från min systers student; älskar att jag först var finklädd i klänning och sedan gick in för att byta om till myskläder, mitt i alltihop, så typiskt mig haha. Ser ni mittenbilden på nedersta raden, där jag har rosa jacka och solbrillor på huvudet? Jag har inte "resting bitchface", jag har "resting I will destroy you all-face". Ond.


Så, det var dagens nostalgitripp. Fler kommer någon dag, kanske redan imorgon :)






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback