4 FAVS FROM 4 FAVS


Jag älskar verkligen Disney; både filmerna, karaktärerna och såklart alla dessa fantastiska låtar. Lyssnar nog ärligt talat mer på disneymusik än vanlig haha (fråga Felix hur många gånger jag sjungit disney när jag lagat mat bara). Jag har verkligen växt upp med dessa underbara filmer, och för mig är dom så djupa och viktiga, med starka budskap om det som faktiskt är viktigt. T.ex; Pocahontas är inte bara en "flicka älskar förbjuden pojke", det är en film som gång på gång påvisar det viktiga i att ta hand om det runtom oss (natur, djur), att vi är en del av världens kretslopp och vi måste behandla världen därefter, samt så är det såklart den förbjudna kärleken som mot alla odds inte ger upp och får folk som är inlärda att hata varandra att faktiskt vara fredliga. Skönheten och Odjuret handlar såklart om att inte döma någon efter det yttre utan att se bakom den ytliga fasaden och se personen, men man får inte glömma bort att Belle är en stark och självständig ung kvinna med intressen, åsikter och drömmar som definivt inte accepteras utav samhället, men som hellre ses som konstig av andra än är oärlig mot sig själv. Jag kan fortsätta i all evighet (typ), men känner att ni förstår poängen. Vilken kärlek jag har till alla dessa filmer alltså.♥

Har ni någon favorit-disney?

Kommentarer
Postat av: Märta

Åhhhh, jag älskar Disney! Jag kan nog inte bestämma mig för vilken Disneyfilm som är min favorit.. Finns så många bra!

Beauty and the Beast hör nog till en av favoriterna! Håller definitivt med dig om den filmen. Jag är väldigt, väldigt taggad för den nya Beauty and the Beast filmen med Emma Watson. Ska du se den? :-)

Svar: Samma här, totalt avgudar Disney och Beauty and the Beast är absolut en av dom, när jag mår dåligt kan jag faktiskt se den på repeat hela dagar haha! Gud ja, har längtat sedan jag först hörde att den skulle komma, ska gå även om jag så ska göra det själv haha! :) Tycker att Emma Watson känns helt perfekt för rollen också! :)
Isabelle L. Thörner

2017-02-25 @ 08:23:31
URL: http://martas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0