En söndag fylld av eufori


2017-06-18 @ 23:18:51
Idag har varit en utav de mest fantastiska dagarna i mitt liv, och jäklar vad jag behövde det! Jag åkte ut till stugan med mami & Pelle runt 12-tiden ungefär, och ganska direkt slängde jag kameran över armen och gick ut för en promenad. Det är ju så otroligt vackert och något otroligt lugnande att gå i naturen.


Jag gick upp på några berg som var rätt branta och inte med mycket fotfäste, men då jag gick uppe så tänkte jag inte så mycket på det. Rätt som det var dök det fram en häger(ganska säker att det var en häger, men är ingen expert haha), den hade legat på ett bo precis så jag inte såg den och inte tusan var jag en välkommen gäst. Att få en häger i skallen var jag ju inte riktigt beredd på, så jag tappade balansen och trillade ner en bit. Lyckades hamna på ett litet ställe där jag kunde sitta och få fäste, men det var mitt i en taggbuske och inte så lätt att ta sig därifrån. Jag är extremt höjdrädd (blir snurrig och skakig av att stå på en stol, helt seriöst) så hela benen bara darrade. Sen tänkte jag att vafan här kan jag ju inte sitta nu jäklar måste jag klättra, och lyckades efter stund ta mig upp för berget igen. Sånt sjukt adrenalin fick jag i hela kroppen, bara skrek rakt ut när jag kom upp haha!

Precis när jag kommit upp för berget hörde jag ett "rop" från en havsörn, tittade upp och där var den. Den hade en mindre fågel som flög efter den och gjorde exakt likadant hela tiden, så tänkte att det kanske var en unge? Som sagt, ingen expert, någon som vet bättre än jag? Jäkligt synd att jag inte hade mitt zoom-objektiv dock! Men väldigt mäktigt ändå.

Rasslade lite i buskarna, jag trodde det var en orm men istället kom 2 stycken jättestora fjärilar jag aldrig sett förut. Kollade upp dem när jag kom tillbaka till stugan och det är tydligen Apollofjärilar, vår största dagfjäril. Så vackra (och stora!!).

Efter ca 2 timmar var jag tillbaka i stugan, och då kom Lizzie ut med fina Roxy. Vi gick en promenad, badade (gud vad skönt det var i vattnet idag!) och hade det bara så himla bra!


Sådärja, där fick ni min söndag i text och bilder. Vilken helt fantastisk dag, så mycket adrenalin, lyckorus och lugn på samma gång. Tänk om varje dag vore såhär, vad fint det vore!






Kommentarer
Postat av: Emily ♡

Vad mysigt med en promenad i skogen och herregud vad fina bilder du tar <3 Vilken bra fotograf du är :D <3

Svar: Ja det var underbart!:) Åh men tack var snäll du är!❤
Isabelle L. Thörner

2017-06-18 @ 23:31:52
URL: http://emilymikaelsdotter.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback