Review: Urban Gloss (Paket från blogg.se)


2017-11-04 @ 18:52:57
 
För ungefär en månad sedan vann jag en tävling här på blogg.se, där priset var ett gäng produkter från Urban Gloss. Ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att jag skulle kunna använda produkterna så mycket då jag har väldigt, väldigt känslig hy och speciellt i ansiktet. Jag är extremt känslig för väderomväxlingar, vilket sker konstant dagligen i lilla landet lagom, vilket gör att jag får rödflammiga, knottriga kinder och hals som blir torrt och kliar. Det finns bara ett fåtal produkter jag hittills kunnat använda utan att förvärra det, så ni kan ju förstå varför jag var lite skeptisk. Nu har jag haft god tid att prova produkterna, så här får ni min recension:


Magic Mask. Magic indeed. Ansiktsmasker är något jag älskar, men tyvärr brukar det antingen irritera min hy eller inte alls göra skillnad, vilket är väldigt tråkigt. Men denna mask är helt jäkla fantastisk! Första gången jag smetade in ansiktet kändes det som att min hy bara sög in den direkt, och efteråt var mina (tidigare knottriga och flammiga) kinder alldeles lena och jag hoppade av glädje. Boktavligen hoppade. Nu använder jag den 1-2 gånger i veckan, den är väldigt dryg och gör verkligen underverk för min hy, speciellt nu i höstkylan.
Vill du läsa mer om/köpa produkten kan du göra det [HÄR]
 
Cool Cleanser. Jag har, under mina 10 år som sminkintresserad, bara hittat en enda sminkborttagning som jag tålt. Jag har fått utslag, torra fläckar, svullnader, sveda -av alla andra jag någonsin provat. Den sminkborttagning jag tål finns dessutom inte att köpa här i Västervik, utan jag får köpa på mig ett lager när jag är iväg. Hur som helst. Jag var ärligt talat skitskraj när jag skulle prova denna, speciellt vid ögonen där jag flertalet gånger tappat hud p.g.a rengöringar. Men...ingenting. Ingen sveda, inget kli, ingen svullnad, ingenting. Sminket försvann och huden stannade kvar, ren och mjuk. Jag är överlycklig!!
Vill du läsa mer om/köpa produkten kan du göra det [HÄR]

24h Glow. Detta är en ansiktskräm, men framförallt en livräddare (läs: ansiktsräddare).Jag är fullkomligt beroende. Använder den morgon och kväll, varje dag. En gång till om min hud är extra irriterad den dagen. Skulle helst av allt bada i den, typ. Jag blir len som en babyrumpa vilket jag nog aldrig varit sedan jag själv var en baby, haha! Min favorit utav alla!
Vill du läsa mer om/köpa produkten kan du göra det [HÄR]


Super Serum. Säger bara WOW. Jag lägger denna på kinderna och halsen framförallt, eftersom det är där den behövs mest på mig. Jag har använt den varje dag och tycker verkligen att den gjort skillnad, mina "knottror" har minskat och min hud är inte alls lika irriterad. Brukar smeta på den när jag kommer hem från jobbet och bara let it work its magic liksom.
Vill du läsa mer om/köpa produkten kan du göra det [HÄR]



Jag fick även produkten Multi Balm som jag hade med mig i fickan hela tiden (förälskad i den också) och nu råkat tappa bort vilket gör aningen ont i själen. Den var perfekt för nariga läppar och händer, så blir nog tvungen att beställa en ny! Ni hittar produkten [HÄR]




En glad skomakartumme upp på det

 






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback