senaste genom mobilen


2018-12-11 @ 13:29:09
Här kommer en rejäl bildbomb med lite bilder från senaste veckorna.


Igår födde Jennies fina Margona denna gudomligt söta lilla kille. Han är pytteliten, fantastiskt söt och jag fick självklart tårar när jag såg honom då inget gör mig lyckligare än djurbebisar. Välkommen till gänget Valram♥





Farsdagsfika ♥






Hur söt är hon inte??





Hade en fullspäckad lördag för några veckor sedan, där jag skulle hinna fixa mig och allt, vara på familjemys och hinna till förfest innan vi åkte vidare till Projekt Y.

Måste berätta om min snygga vurpa jag gjorde; Vi stod ute och rökte, var kanske 50 pers runt, och det var kolsvart ute. Jag ska vara snäll och hålla upp dörren till mina vänner, ser inte en stor stenkruka precis framför mina fötter vilket resulterade i att jag snubblade över den och slår i både knän och smalben rejält, smällde ansiktet i dörren men höll kvar i den och släpades efter tills den stängdes vilket gjorde att jag även sträckte axeln hahaha! Mina vänner skämdes halvt ihjäl och jag kunde inte sluta skratta. Tur jag inte skäms så lätt.





Har hittat min älskade tröja som jag hade glömt att jag ägde, lycklig (Ser ni Mollie på andra bilden? Hon gäspar så hon ser helt sjuk ut hahaha)





Åkte ut med mamma och letade granris, mys!






Myste runt i min stora Nomis-tröja. Mollie gillar mig egentligen, lovar




Mollie kan verklilgen ligga hursomhelst bara för att få ligga nära min kompis, hon är helt förälskad i honom haha, skruttan!




Mer Molliegos i soffan





Morgonmys efter promenad med finaste Tom


Lite party




Mina favoritskor är helt utnötta nu haha :(



En jäkla massa djurgos, tur mina vänner är lika stora djurälskare som jag haha


Tjo kompisar



Russin i sin söta tomtedräkt, blir helt varm när jag tittar på henne haha, lillfisen


Utgång och toalettselfies med mina babes



Var i Gamleby och lyssnade när mamma, Jessica och kören sjöng på torget. Det var såå mysigt och de var helt fantastiska!



Bästa Persika och fyllekäk



Min lilla panter



Gjorde sån jäkla god frukost igår; té med honung, och sedan toast med tomatpuré och prästost doppade i créme fraice med smak av paprika chili. 


Lilla linslusen




Idag känner jag mig inte jättepigg, haft väldigt mycket ångest under morgonen så är helt uttömd nu. Ska försöka hitta fotfästet lite, och framförallt vila. 

Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback