p o l y v o r e


2018-02-23 @ 21:46:29
Är det någon utav er som använder Polyvore något? Jag älskar det, kan sitta hur länge som helst och fixa. Det är perfekt att pyssla med när man behöver lite inspiration, vill ge inspiration eller bara är jäkligt uttråkad. För er som inte vet vad det är, så är det en sida där man kan göra olika collage, det finns oändligt med redan inlagda bilder/produkter, men genom att fixa Polyvore-knappen i sin browser kan man själv gå in på olika onlinebutiker och spara ner produkterna till sin Polyvore, för att använda i collage. Alla lampor i det första collaget här nedan, har jag själv hämtat från de olika onlinebutikerna. t.ex.


lampor
En samling snygga lampor. Alla dessa lampor går faktiskt att hitta i Västervik, på Formbar, Boligheter och Hemtex. (Om ni klickar på bilden kommer ni till collaget i Polyvore, och kan där klicka på en lampa ni gillar för att se den i onlinebutiken)

Mirrors
Älskar speglar, kan sitta och googla runt efter snygga speglar i timtal. Tills jag känner mig som den läskiga styvmodern från Snövit, då slutar jag. Hahaha...

 Såna här collage kan jag sitta och pilla med timme efter timme efter timme. Det är sååå avkopplande och stimulerande, bara lyssna på lite skön musik och klistra ihop rum. 

Vad brukar ni hitta på för att få inspiration?💭






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback