De 4 bästa serier jag sett denna månad


2018-01-22 @ 00:27:28
Jag är, som ni vet, sjukskriven och det till trots väldigt rastlös. Därför är jag väldigt tacksam att ha Netflix att underhålla mig med. Så här kommer de 4 bästa serierna jag sett på Netflix denna månad:


Cold Justice: Sex Crimes. Detta är en dokumentärserie där vi följer Casey och Alicia, två före detta åklagare, på deras resa runt i USA för att hjälpa till att klara upp olösta sexbrott. Det är mycket känslor som bubblar upp när man ser denna, dels sorg och förtvivlan för offren och deras familjer, ilska och hat mot förövarna, men även glädje och lättnad när de äntligen får lite rättvisa. Det är en väldigt intressant serie som jag verkligen rekommenderar.



Grace and Frankie. Två äldre kvinnor, vars män lämnar dem för varandra, blir goda vänner och lever tillsammans. Grace är en hårt arbetande och stel know-it-all. Frankie är en konstnär, en typisk "free spirit" och har ibland huvudet i det blå. De är varandras raka motsatser, vilket gör allting såå mycket bättre.

Denna serie är en utav mina absoluta favoriter, vilket jag verkligen inte trodde första gången jag klickade igång den för att ha något att se på medan jag åt. Men den är såå underbar! Det är så mycket humor och kärlek att jag bara vill se mer och mer. Häromdagen släpptes äntligen säsong 4, och den har jag naturligtvis redan plöjt igenom nästintill maniskt. Nu tänker jag börja om igen, får inte nog.



Riverdale. Senaste avsnittet utav Riverdale släpptes i torsdags, och jag vill att det ska bli torsdag igen nuuu! Det är väl ingen som missat denna underbart mörka serie? Om staden Riverdale, där allt ser bra ut men ingenting är som det ska. Om ni inte sett den så gör det NU!



Your worst nightmare. En dokumentärserie som handlar om obehagliga mord, bland andra ett fall som tog 25 år (!!) att lösa, en galen stalker som kidnappar en universitetsstudent och det omtalade mordet på tonåringen Cassie Jo Stoddart. Denna serie är väldigt intressant och stundvis ganska obehaglig, särskilt då de har icensatt händelseförloppet som leder fram till brotten, vilket gör att man kan följa dem på ett helt annat sätt.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback