f r e d a g s f r i d


2018-01-27 @ 00:05:32
Igår eftermiddag åkte jag ut till Natta & Pierre, behövde verkligen komma utanför lägenheten lite. Idag var det strålande solsken, så jag gick ut på en timmes promenad med Torsten vilket var superskönt. Vi gick väääldigt långsamt haha, är fortfarande himlans slut och halsen är ju inte läkt ännu, men behövde komma ut i friska luften. Nu är jag dock hemma i lägenheten igen, ska lägga mig framför lite film tills jag somnar. Hoppas ni haft en bra fredag!


Jag har gått förbi denna gamla vagn på många promenader, och jag tycker den är underbar. Den är fylld utav mossa och växter, ibland i olika färger. Så mycket liv som växer på något så bortglömt. Imperfekt perfektion; Poetisk skönhet.

Gräset var såå vackert, det såg ut som tunna, glänsande trådar över hela fältet. Det var +4-5°C och ingen frost, men ändå glittrade de som silver. Det gick inte riktigt att fånga på bild, men det var som taget ur en sagobok.

Vad tycker ni om bilderna? :)






Kommentarer
Postat av: Lars Gustafsson

Mycket vackra bilder. Vilken film kollade du. Jag såg skräckiser IT igår kväll. Scary movie. Ha en bra helg

Svar: Tack snälla du! :) Jag tittade på Skönheten & Odjuret (tröttnar aldrig på den!), och sedan en liten snutt på dokumentären "Mind of a Rampage Killer" som jag ska se mer av idag. Oj fy då, själv kan jag inte se skräckisar, jag är alldeles för lättskrämd haha!
Trevlig helg! :)

2018-01-27 @ 08:42:05
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback