torsdag


2018-07-26 @ 09:04:00
Fortsätter spendera mina dagar med härliga människor, umgås och har roligt. I förrgår var jag till veterinären med Mollie, hon får fasen aldrig vara frisk min stackars älskling. 
 
Igår åkte jag och pappa ut till Natta en sväng, gick promenad i 35°C (plågsamt varmt) och hade mys, sedan träffade jag Jennie ett par timmar innan jag och Therese åkte ut för kvällsdopp och prata lite skit. En supermysig dag/kväll med andra ord!
 


 
 
 
Snälla allihop nu; Kan ni sluta ställa anonyma frågor om mitt ex och min f.d bästa vän, och sluta skriva elaka saker om dem? Jag får på riktigt typ 5 anonyma kommentarer om dagen gällande dom två?!?! Nej, jag gillar dem såklart inte heller och ja de har varit riktigt vidriga mot mig, men jag vill inte ha med dem att göra för jag bryr mig verkligen inte vad som händer med dem och kommer därför inte ens svara på era kommentarer utan raderar dem bara. Har ni något att säga om dem så skriv det inte till mig, de kan få höra det istället för jag är så jävla färdig, okej? Acceptera det nu.
 
Nu menar jag självklart inte er som faktiskt hör av er direkt till mig och är så fina, för ni är bara omtänksamma och goa.</div






Kommentarer
Postat av: K

Är det Therese Felix mamma? Umgås ni?

Svar: Ja. Ja, vi är nära, det är inte hon och jag som gjort slut. Kram

2018-07-26 @ 21:25:39
Postat av: torres

Gud så mycket fina bilder <3

Svar: Tack snälla!♡

2018-07-28 @ 11:01:00
URL: http://nouw.com/torres



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback