6 filmlåtar som inte går att sitta tyst till


2018-03-25 @ 09:38:07
Jag är en sån där jobbig jävel att kolla gamla filmer med, kan jag replikerna kommer jag att säga dem tillsammans med karaktärerna, kan jag låtarna så kommer jag alltid att sjunga med. Och jag är alltid väldigt, väldigt exalterad att se sjunga dem. De flesta är från DIsney, såklart -vad annars? Här är några filmlåtar som man bara måste sjunga med till:

Lizzie McGuire Movie - What Dreams Are Made Of
När Isabella kommer ut och Paolo äntligen får vad han förtjänar, GÅSHUD. Sedan tar Lizzie alla med storm och mitt 8-åriga (wow det var ett tag sen filmen kom ut) jag ville såå gärna stå och glittra på scenen med henne (mitt 22-åriga jag också). Och låt oss vara ärliga en stund, vi ville alla åka utomlands och få en enkelbiljett in i vårat livs äventyr som artister. Även vi som var fullständigt tondöva. Jag sitter fortfarande och skriksjunger "HEY NOW HEY NOOOW THIS IS WHAT DREAAAMS ARE MADE OF", och om ni säger att ni inte gör det så är ni lögnare.
Relaterad bild


Grease - You're The One That I Want
När Sandy kommer efter sin totala makeover och är så jäkla snygg att Danny faller på knä, och de går runt på tivolit och sjunger...daAaamNnNnnn. Finns det ens någon i denna värld som inte sjunger med och försöker motstå begäret att ställa sig och dansa? Om du svarade "ja, jag gör inte det" så tror jag inte vi kan vara vänner.
Bildresultat för grease you're the one that i want


Camp Rock - This Is Me (och alla andra låtar från Camp Rock 1 & 2)
Det var väl ändå där och då som vi alla föll för Demi Lovato? Filmen kom ut för 10 år sedan och jag får fortfarande lika mycket power i hela kroppen när hon vänder sig om och äger scenen. 

 Hannah Montana: The Movie - Hoedown Throwdown
Bom, clap, bom de clap di clap... det kan omöjligt bara vara jag som blir så otroligt taggad när Miley sätter igång med sång och dans? Jag kan sjunga med hela låten och dansa...typ halva, haha. Men den är så bra!

 


Ella Den Förtrollade - Somebody To Love
När hon börjar ta i ordentligt och verkligen släpper ut alla känslor i låten - då vill jag också stå inför en massa Jättar och sjunga arslet av mig. Men jag nöjer mig med att skriksjunga hemma i soffan.

 


Starstruck - Something About The Sunshine
Jag älskar verkligen denna låt, direkt känner jag mig som en bekymmerslös sjuttonåring på sommaren, haha!

 

Det var några utav mina sjunga-med-till-filmlåtar, har ni några?


KommentarerNAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:


Trackback