Senaste veckan genom min mobil:


2018-05-03 @ 22:21:48
Igår när jag kom hem från jobbet mådde jag inte så bra, hade hemsk huvudvärk så låg och vilade ett par timmar. På kvällen piggnade jag dock till, så jag och pappa åkte ut för en fika och en promenad i vårsolen. Jag hittade på ett nytt recept på en lite hälsosammare choklad&mango-cheesecake, så jag ville prova den på honom haha, och den fick ett MVG.



Det var riktigt vackert, sådär färgglatt och härligt som det är på våren. Bilderna i det förra inlägget tog jag också under promenaden.


Efter några veckor med värre och värre ångest, så var detta välbehövligt för att ladda batterierna lite grann.♥



Jag har hittat en ny favvochoklad, nämligen mörk choklad med himalayasalt från Divine. Den är dessutom Fairtrade vilket gör den ännu bättre! Gillar man mörkare choklad är denna ett måste.




Jag har tagit bilder ihop med två av mina tre kärlekar (Russin är aldrig still så det är inte lätt att få med henne haha!)




Jag har haft myskväll med Felix och en massa god frukt




I lördags åkte jag och mamma till Norrköping för lite shopping och mys. En underbar dag, som alltid♥
 


Jag har förälskat mig på nytt när jag sett kärleken mellan dessa två (Mollie är verkligen husses tjej, medan Russin är mattes)




Jag har sjungit Post Malone i bilen med nerdragna rutor, tillsammans med Felix




Jag har haft mys med mami och Kajsa




Det var ett axplock från min vecka. Har även hunnit träffa Jennie lite, och så var Sabina & Gustav på besök. Men förutom dessa saker har jag mest jobbat och vilat. Idag fick jag gå hem efter några timmar då huvudvärken gjorde det omöjligt att arbeta; förutom att skallen sprängde så såg jag väldigt suddigt, var yr och kände mig ostadig i kroppen. Fick ringa mamma när jag cyklade hem då jag var rädd att jag bara skulle klappa ihop och ville att någon skulle veta det isåfall. Väl hemma bröt migränen ut och jag låg på soffan i stort sett hela dagen, lyckades somna några timmar vilket var skönt. Nu på kvällen har det lättat, men det pulserar fortfarande i huvudet och jag är helt matt. Ska gå och sova igen nu. Godnatt!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback