Den senaste tiden har jag...


2018-09-02 @ 14:29:57
...partat med härliga människor. Igår senast, vilket jag får sota för idag, haha! Kröp under täcket runt 7 imorse, och tackade mig själv för att jag varit klok nog att hänga en filt på en värmetork så jag slapp frysa ihjäl. Men jag hade skitkul, lite för kul bara...haha.



...haft väldigt mycket mys med mina gosfisar. Nu när det börjat bli (mycket) kallare så vill de vara nära hela tiden, ska sova på bröstet/runt halsen. Mollie dreglar väldigt mycket när hon tycker det är riktigt mysigt, haha!



...insett att jag verkligen inte kan sy. Skulle fästa två knytband i ryggen på en body, gick sådär. Slet sönder trådjäklarna säkert 10 gånger. Det slutade med 4 säkerhetsnålar.




...tyckt synd om mig själv när jag varit uttråkad i 10 minuter. Förmågan att stå ut i rastlöshet är något jag inte besitter.



...hittat en ny favvo-mascara. Och insett hur extremt olika mitt hår ser ut i olika ljus (rödtonigt i vissa ljus, mörkbrunt i vissa osv??). Dags att färga snart.



...legat sjuk. Varit förkyld några veckor, men förra helgen bröt det ut totalt så har legat hela veckan. Nu är det bara denna jäkla hosta jag ska bli av med! Om jag ska se det positivt så har jag kollat cirka 4 säsonger Game of Thrones.



...insett att vissa människor endast stjäl energi och att man snabbt blir betydligt starkare när banden är klippta. Sjukt egentligen.


Idag ska jag inte göra ett skit, möjligtvis träffa polare en sväng bara. Igår ägnade jag hela dagen åt att rensa och möblera om i vardagsrummet, samt tvättade precis exakt allt jag äger ungefär. Trodde aldrig att det skulle ta sådan tid, men jag höll på från 11-17:30. Insåg sedan att jag var tvungen att hoppa in i duschen och göra mig i ordning så jag kunde springa och föra lite med mina soulies.

Nu ska jag äta ett plommon och sätta igång lite mer GoT. Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback