lite mobilbilder från senaste tiden


2019-11-29 @ 07:45:22
Stockholm; stan, slottet, julmarknad och konsert (Dermot Kennedy!!!!♥) med fina människor. Vi åkte lördag-måndag och herregud så mysigt vi hade det! Fyllde verkligen på med positiv energi, ibland behövs en liten weekend med personer som får en må bra. Har tyvärr inga bilder från konserten, men han var otroligt nog bättre live, helt fantastisk.

Vill äta hotellfrukost varje dag<333



Så fort jag kom hem så kom Natta & Quinn till mig, jag var barnvakt några timmar och sedan sov de hos mig. Så himla mysigt! Den där lilla skruttan alltså, finns nog ingenting jag älskar mer<3
Morgonen därpå åkte vi till Carro och hade mysfrukost, sedan hade vi en härlig dag tillsammans. Kolla på de små som sitter och leker, hjärtat svämmar över!!


Jag♥myskläder



 
Jag var barnvakt åt Melwin medan Carro var i stallet, men han sov som en stock så jag passade på att fixa lite sconesfrulle tills hon kom hem. Mys!




Igår var jag äntligen nere och fixade träningskortet igen, körde även lite armar/axlar/bröst och jävlar vad det känns att man inte tränat på länge, kan knappt klä på mig själv idag haha! Men så jäkla skönt, mår så bra av det. 

Idag ska jag ner på stan en sväng med tjejerna, bara strosa runt och kolla lite affärer. Ikväll blir det en liten lugnare utgång, bara kul att komma ut och träffa folk!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback