a force of nature that you can't ignore


2020-04-01 @ 22:37:52
Byxor & jacka från Gina Tricot  /  skor från Lager 157  /  solglasögon från Dollarstore  /  väska från secondhand



Finns det något bättre än att fynda något man älskar på rea? Igår hittade jag denna underbara vårjacka på Gina Tricot, nedsatt till 99 ynka kronor, tror ni att jag blev precis överlycklig? Jag som sagt att jag inte får köpa mer jackor, men alltså...jackor, skor och mat är ju typ det jag lever för, haha! Häromveckan köpte jag desstom solglasögonen på Dollarstore (skapligt otippat), tror de kostade typ 30 spänn? Helt underbart.



Idag har jag gymmat, tagit en fotosväng/mysfika med tjejerna och sedan gymmat igen haha. Försöker sluta röka (wish me luck) vilket gör att jag är väldigt uppstressad och ångestfylld, så kände att jag behövde ett rejält pass på eftermiddagen. Hämtade dessutom ut min astmamedicin (som jag gått utan i 2 år, så idiotiskt) vilket gjorde att jag körde 20 min promenad, 20 min styrka och sedan 90 min cykling -det hade aaaaldrig gått utan medicinen. Mitt halvpajade knä är aningen tjurigt nu, men men, det går över. Jag är lika glad ändå.


Vad har ni gjort idag? :)






Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skulle du säga att du har för typ av stil? Följt här ett tag o tkr du har ändrat mkt på den sen du blev singel typ?:)

2020-04-02 @ 20:34:38



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback