Q/A - SVAREN


2020-04-21 @ 08:27:17

Herrejesus vilken tid detta tagit, att svara på frågorna alltså. Inte jättemånga, men jag är ju sämst på att svara kort hahaha... Jaja, varsågoda.
Hur skulle du beskriva din drömkille?
Emil Hansius. Ni som sett hans youtube förstår. Nej men ja, svårt att svara på exakt egentligen, när det är rätt så är det ju rätt och då spelar det liksom ingen roll vad man har för tankar och förhoppningar innan, eller hur? Men jag skulle säga att min drömkille är någon som är min allra bästa vän som jag kan få pussa halvt ihjäl. Simple as that.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, fysisk attraktion vid första ögonkastet absolut, men det är ju inte kärlek -att du attraheras till någons utseende är ju inte detsamma som att du vill spendera livet med den. Riktig kärlek kan man bara uppleva med en person man känner utan och innan.


Känner du nånsin att du saknar att va i förhållande?
Ja men det gör jag, även om jag trivs otroligt bra som singel så är jag en väldigt omhändertagande och kärleksfull person, jag älskar verkligen att vara kär och det kan ibland kännas lite tomt att inte vara det.


Vad är det bästa och sämsta med singel vs förhållande, o vilket föredrar du?
Kör bara bästa, då jag faktiskt inte tycker det finns någonting negativt med endera bara man har en hälsosam relation till sig själv/sin partner.

Singel: Att lägga 100% fokus på mig själv, att göra saker jag vill göra när jag vill göra dem, att bara ha mig själv att tänka på liksom. Ha plats och tid att ta reda på vem jag är och ta hand om mig själv.
Förhållande: Att vara kär, att ha någon att överösa med kärlek, få vara någons trygghet, pussar och kramar (mysigaste som finns), någon att berätta allt för eller bara ligga tyst med, ligga och lyssna på mysig musik och skratta. Alltså, när man är kär så är ju precis allt underbart så länge man får vara nära den.

Just nu föredrar jag singel, då jag inte har känslor för någon och känner att jag inte riktigt "har tid" för någon annan just nu. Men faller jag pladdask så kommer jag självklart vilja ha en relation med personen. Som sagt, allt beror på känslor.


Drömdejt?
Alltså, jag är en väldigt "enkel" person. Jag föredrar en kaffetermos och promenad framför lyxmiddag, alla dagar i veckan. Men iallafall, skulle nog säga att om någon skulle säga "jag har kaffe, kom så åker vi och matar änder" så hade det smält mitt hjärta lite (kaffe och djur<333).Hur får man dig på fall?
Det får man inte. Nej fy vad hemskt, skoja. Men jag har extremt svårt för att få känslor, jag måste känna mig helt trygg med personen och ha en väldigt nära relation under en tid för att kunna få det. Jag är en sån som går runt utan att vara kär och sedan PANG så vaknar jag och tittar på personen och bara älskar den fullkomligt. Så jag kan faktiskt inte svara på den frågan riktigt. Var dig själv och stämmer det så stämmer det. (Något som dock charmar sönder mig är när någon bara lägger armarna om en och dansar lugnt, behöver inte ens vara musik till, som bara håller om en och dansar för att det är mysigt. Tycker jag om dig som människa och du gör det så kommer mitt hjärta antagligen smälta lite grann för dig haha)Hur många har du legat med?
Enmiljardtrehundratusenåttiosjuochfemtio. Eller?


Vad tycker du om otrohet och varför tror du folk är otrogna? Tror du "once a cheater always a cheater"? Ditt ex va väl de så tänker hur du ser på det?
Detta är en väldigt "stor" fråga, och dessutom ganska individuell då det garanterat skiljer sig från person till person. Jag avskyr, som de flesta andra, otrohet då jag tycker det är äckligt rentav, men sedan anser jag att det är skillnad på någon som "sätter i system" att vara otrogen, någon som gör ett misstag en gång, och någon som råkar falla för någon annan. Tycker också att ärligheten väger tungt; om man bryr sig om sin partner är man ärlig, bryr man sig bara om sig själv så ljuger man. Vad mitt ex gjorde och inte spelar ingen roll nu, han fick oavsett känslor för någon annan och då är det, i min värld, en självklarhet att han skulle vara med henne. Jag tror inte det var deras mening att göra mig illa, de blev helt enkelt bara kära i varandra. Känslor kan man inte styra, endast hur man agerar på och kring dem och hanterar situationen.

Om vi ska prata om personer som är otrogna gång på gång så tror jag att det handlar om ett enormt bekräftelsebehov och en släng av egoism; de är så pass osäkra i sig själva att de måste ha ständig bekräftelse från andra människor. Jag tror att de kanske bryr sig om att de sårar människor, men att det i stunden känns viktigare att få egot matat. Man vet ju trots allt någonstans att man krossar sin partner, men som sagt; egot är viktigare. Såna personer behöver lära sig att vara själva; hitta sig själva, vara sin egen trygghet, och ha egna positiva åsikter om sig själva. Tills de gör det tror jag aldrig de kommer ha en hälsosam kärleksrelation, och heller aldrig vara trogna.

Så nej, jag tror inte att "once a cheater, always a cheater"; jag tror att alla människor KAN förändras till det bättre. Kanske naivt, men det är vad jag väljer att tro.


Har du någonsin funderat på att börja med youtube?
Haha, har faktiskt börjat, fast bara för det är roligt liksom. På min egen kanal lägger jag i stort sett bara upp videor från konserter, men jag & Carro har startat en tillsammans för att spara minnen osv. Ni hittar den HÄRVad använder du för mascara? Eller har du lösfransar? Tycker dina fransar är så fina:)
Tack, vad gullig du är! Det är mina egna haha, är väldigt glad att de växt ut ordentligt igen då jag tappade väldigt mycket hår (och därmed fransar) när jag mådde som värst. Jag använder en vattenfast från Dollarstore och det är den bästa jag någonsin haft, testade den för några år sedan och har sedan dess aldrig köpt någon annan. Den håller bra (har tagit x antal efter-krogen-dopp med den haha) men är lätt att tvätta av, och kostar dessutom 40 kronor. Tips tips!Favoritgodis?
Ferraribitar. BITAR, inte bilar. Kan köpa en hel påse med bara såna.


Har du några "fix idéer"?
Haha ja, en hel del (typical ocd haha). T.ex. måste jag alltid använda toarengöring, även om jag bara snytit mig och kastat pappret haha, annars har jag en idiotidé om att jag ska bli magsjuk (fobi för illamående, japp). Om jag äter färsk mozzarella så måste jag skölja av den i kallt vatten innan jag kan äta den. Kaffe smakar bättre i genomskinliga muggar, allt annat är godast i plastglas. Etc.


Hur lärde du dig skriva så bra? Har du några tips om man vill bli bättre? Känns som att jag typ bara skriver samma saker hela tiden
Men åh, tack! Vad gulligt sagt. Alltså, jag har alltid skrivit mycket, enda sedan jag först lärde mig läsa & skriva så har jag älskat det. Jag skriver väldigt mycket som ingen har fått läsa, skojar inte när jag säger att jag nog skriver iallafall ett femtiotal texter i månaden, långa och korta, dikter, ångesttexter, fakta, debatt, låtar -allt. Jag tror det viktigaste är att bara skriva, skriva och skriva. Vartän du finner inspiration så använd den. Tvinga inte fram något utan när du känner orden flöda så skriv, skriv, skriv. Oroa dig inte för att det ibland tar stopp, för det kommer tillbaka igen. Sen är ju jag väldigt mycket för bildspråk, jag älskar att förklara saker genom att måla upp en bild eller använda metaforer, etc. Synonymer är också en stor hjälp, om man känner att det blir samma text om och om igen så kolla upp synonymer till vissa ord och försök skriva kring det, oftast ändrar sig hela språket därefter.


Vad skulle du säga att du har för typ av stil? Följt här ett tag o tkr du har ändrat mkt på den sen du blev singel typ?:)
Jag skulle nog säga att jag inte har någon stil alls. Mitt motto är "kan lika gärna gå naken" = är det inte lika skönt som att gå näck så vill jag inte ha det på mig, hahah... Nja asså ändrat och ändrat vet jag inte, däremot trivs jag bättre i mig själv och bryr mig inte alls vad andra tycker om mitt utseende längre, vilket gör att jag vågar se ut hur jag än vill.Vad har du för diagnoser? Dina texter om psykisk ohälsa är så "verkliga" typ asså man kan känna dom verkligen, men du verkar så glad jämt ändå? Vad gör dig riktigt glad?
Jag har typ A-Ö. Nej men jag är diagnostiserad med ADHD, Bipolär Sjukdom typ 2, paniksyndrom, GAD, PTSD, tvångssyndrom. I depressiva episoder har jag även återkommande social fobi.

Jag ÄR en glad person, en lycklig person till och med. Jag brukar säga att jag är en lycklig person som vill dö ibland, snarare än tvärtom. Oavsett om de depressiva episoderna ofta är långa och smärtsamma, så väljer jag att fokusera på allt som är bra, om det så bara varar några sekunder. När jag mår skit så mår jag sämre än vad många någonsin behöver göra, men jag njuter också av livet mer än va de flesta någonsin gör. Utan min positivitet hade jag inte levt. Diagnoserna är något jag HAR, lycklig är något jag ÄR.

Alltså, det är ärligt talat väldigt lätt att göra mig glad. Musik, laga (och äta) mat, kramar, prata om allt och ingenting, solnedgångar, en kaffe med någon jag håller av, skriksjunga i bilen, när någon berättar om något den brinner för, djur, promenader, lukten av regn, dansa runt i vardagsrummet, pilla någon i håret, gå runt i pyjamas, när ljuset är vackert...Ja, jag blir glad av oändligt med saker. Som sagt, jag njuter av livet och uppskattar därför precis allt som inte gör ont.


Vad tycker du gör en människa rolig och tråkig?
Jag är en extremt översocial och pratgalen person, och trivs bäst med människor som kan "keep up with me" liksom. Inte så att man måste sitta och babbla varje dag, men när man väl träffas vill jag lägga ifrån telefonerna och bara snacka. Jag kan uppfatta det som respektlöst när folk drar upp telefonen mitt i en diskussion eller bara sitter med den, och tröttnar då lätt på att umgås med personen. Dock finns det dom som faktiskt KAN göra två saker samtidigt och då är det fine, men kan man det inte så blir man tråkig och jag kommer inte känna sug att hänga mer. Har tålamod med typ allt förutom tråkiga människor haha... Rolig blir man genom att prata på med mig hahaha, berätta saker; saker man läst, gjort, åsikter, allt. Jag älskar att lära känna människor, på riktigt.


Har du någon favoritmat (som man kanske kan få bjuda på;))?
Äter typ allt, är inte kinkig. Nä men jag vet inte, jag älskar grönsaker och husmanskost, så en sallad eller typ raggmunk, kroppkakor, potatismos etc. Kan fan inte bestämma mig, älskar mat. Tackar väldigt sällan nej till att få äta men den där ";)" får mig nog att kanske tacka nej ändå..heh.

 Vad är din "typ" av kille och vad är ett "big no-no"?
Jag vet inte riktigt om jag har någon exakt "typ"? Jag gillar män som är chill men spralliga, som kan argumentera med mig (hålla bra diskussion utan tjafs, älskar att argumentera), som kan driva med sig själva, som skrattar mycket, som tycker om att vara utomhus, som gillar mycket närhet men också kan ta egentid, som är trygga i sig själva, etc. Jag klarar inte av folk som är osäkra, svartsjuka, för klängiga/needy, överkänsliga/trivs i offerkoftan, tråkiga (aldrig vill hitta på något), "macho" och det absolut mest avtändande jag vet i hela världen är män som är hetsiga och/eller slåss for no reason (skillnad på att försvara sig själv/någon annan eller att leta bråk), det är ett tecken på lågintelligens och jag behöver en mental jämställdhet för att känna attraktion. Sorry not sorry.KommentarerNAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:


Trackback