sometimes all it takes is one voice


2020-02-11 @ 06:59:36

Skor - Lager 157  //  Jeans - Gina Tricot  //  Tröja - New Yorker  //  Jacka - Cubus  //  Halsring - Ur &Penn

Mina stora kärlekar i livet är ju jackor och skor, finns ingenting jag älskar att shoppa mer än det haha. Och denna jacka var kärlek vid första ögonkastet; hade letat efter en röd puffjacka, kom in på Cubus och såg denna på andra sidan butiken haha, på rea dessutom(?!). Exakt vad jag letat efter, en enda kvar och det var min storlek. Meant to be liksom.


Klockan är snart 7, så jag ska gå och fixa lite frukost. Sedan ska jag vara barnvakt åt min älskade systerdotter en sväng, och efter det ska jag bara ta det lugnt med hundarna resten utav dagen. Börjar bli piggare efter andra omgången influensa, hoppas på att kunna komma tillbaka till träningen framåt helgen åtminstone. 


Vad gör ni idag?


Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Idag ska jag jobba på en klädbutik 13-20. Just nu tar jag det mest lugnt till ljudet av min man som har första svängen influensa, och jag ber fan till gud att det är enda. Han är så högljudd med sin hosta att jag vettefan hur jag ska orka jobba. Han får såklart inte sova heller och det är värre för honom, men själv är jag ocharmigt jävla less på att hållas vaken och sedan måsta gå till jobbet XD

Svar: Haha förstår dig! Har själv hostat ett par veckor nu och det driver mig till vansinne, men det allra värsta är ju rastlösheten som kommer när man är "medelsjuk" (för sjuk för att orka göra saker, men för pigg för att vilja ligga stilla)😂 Hoppas han kryar på sig så ni båda kan få sova!!

2020-02-11 @ 10:24:44
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Vilken fin blogg och älskar kläderna. Ska själv försöka vara lite mer aktiv på min blogg, titta gärna in om du vill!

Styrkekramar Emma! ❤︎

Svar: Tack snälla! Ska absolut kika in, kram♥

2020-04-13 @ 19:25:50
URL: http://iwillneverletyoufall.blogg.seNAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:


Trackback