tisdag


2020-02-04 @ 08:15:01

Bilder från utgång i lördags, dansade hela natten och hade skitkul! Kanske lite för mycket att dricka, men har nu bestämt mig för att tagga ner lite haha. Vaknade nästa morgon och såg ut som någon försökt strypa mig; någon idiot slet tag i mitt halsband så hade sår och blåmärken runt halsen/nacken. Vissa människor bör avlivas illa kvickt:))))




Förra veckan var min lillasyster hemma i stan, så vi passade på att äta en mysfrulle ihop. ♥



Åka rutschkana med Willebus<3



Igår gick jag upp som vanligt och stack till gymmet en sväng. Sedan blev det mysig frukost med Carro & Lizzie. Jag, Carro & barnen åkte en sväng till lekparken och jag vet ärligt talat inte om vi eller barnen hade roligast; vi slängde av oss skorna i rutschkanan för att åka snabbare, åkte åt alla håll och kanter och skrattade så magen värkte. Sen åkte vi hem, gjorde lunch och hade soffmys resten utav dagen. En underbar dag med andra ord!

Idag vaknade jag med århundradets jäkla träningsvärk (inte kört armar/axlar/bröst på lääänge pga muskelinflammation, så  h e l v e t e  vad det känns nu haha!), samt feber, hosta och förstörd hals. Hur länge var jag frisk, 1,5 vecka? Blir tokig snart.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Får du aldrig barnlängtan när du umgås så mycket med barn?

2020-02-08 @ 11:57:54



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback