tre frågor och svar


2020-02-09 @ 09:26:03
Tre frågor jag fått här sista veckan, anonyma frågor så svarar här.


Får du aldrig barnlängtan när du umgås så mycket med barn?
Alltså, jo, det får jag väl. Har ju gått från att inte vilja ha barn, till att faktiskt vilja ha det, men dock inte än på ett bra tag. Så länge är jag ju omringad utav världens finaste barn, som jag älskar helhjärtat♥


Vart har du köpt skorna? Träningsskorna
De är köpta på Staduim Outlet, men det är ett par Adidas Solar Boost och finns att köpa bl.a här: [LÄNK]. Jag har svårt att hitta riktigt bra löparskor/träningsskor; Jag har problem med ett knä, hittar aldrig lagom breda skor och får alltid helt sjuka skoskav av precis alla. Men dessa är uppriktigt sagt mina absoluta favoritskor någonsin, det var kärlek vid första provningen haha. De är så jäkla mjuka, sköna och lätta, och jag orkar ärligt talat mer då knät inte tar stryk. Ja, jag älskar dem.

 


Hur är du som flickvän?:) du verkar så mysig på nåt sätt
Jag är mysig, haha. Nej men det är ju svårt att säga, har inte varit någons flickvän på 1½ år och jag är definitivt inte samma person nu som då. Jag har dessutom, tyvärr, väldigt svårt för att få känslor för någon, måste nästan ha en väldigt nära relation under en längre tid för att få det. Men när jag är kär, då är jag verkligen kär. Som person är jag väldigt omhändertagande, kramig, sprallig, energisk, kan ligga en heldag och mysa i soffan likaväl som jag kan slita med dig ut för att hitta på saker. Jag pratar mycket och ofta, jag älskar att diskutera precis allt som dyker upp i huvudet, och jag har alltid väldigt nära till skratt (livet ska ju vara roligt). Har världens sämsta morgonhumör, men kompenserar genom att gå upp tidigt och laga frukost, då hinner jag bli glad igen haha. Tycker att glädje, sex och respekt är det viktigaste för en bra relation. Överöser alltid med komplimanger då jag vill att andra ska känna sig lika fina som jag tycker att de är. Tycker att det mysigaste som finns är att pilla i kortare hår. Är väldigt rak och ärlig, kan ibland bli brutalt ärlig vilket inte alltid är jättecharmigt kanske. Jag är inte svartsjuk av mig, och skulle aldrig vara med någon annan som är det -har man ömsesidig respekt så finns det ingen anledning till att misstro eller vara svartsjuk. Jag skäms nästan aldrig, så är jag på bra humör kommer jag ta din hand och dansa runt inne på Ica liksom, jag bryr mig inte vad andra tycker. Med andra ord; som flickvän är jag nog som en energisk bästa vän som vill pussa halvt ihjäl dig. Typ.
 






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback