Bilder från i julas


2020-01-07 @ 16:40:24
Det har inte varit så gott om uppdatering här, men i mitt försvar har det faktiskt varit både jul och nyår. Här är några bilder från julafton hos min syster.


 
Julafton spenderade jag först hos min syster med familjen; god mat, mysigt sällskap, Kalle Anka och en jäkla massa gos med lillskruttan såklart. Dock blev min stackars syster dålig så jag och mamma följde med henne in till sjukhuset och spenderade några timmar där. På kvällen var jag hemma med Jennie, Alex, Ludde och Sebbe -julmys med ligan när det är som bäst.



Nu har jag legat sjuk i 1,5 vecka -åkte på en jävla influensa och fick bihåleinflammation så har varit helt paj ett bra tag, sovit 90% utav tiden ärligt talat haha, men det börjar äntligen gå åt rätt håll iallafall. Nyårsafton fick därför bli en lugn kväll hemma; tur i oturen så var mina kära babes lika sjuka som jag, så vi kollade på fyrverkerierna genom vardagsrumsfönstret, lyssnade på musik och åt en massa gott. Jag klagar inte, det var jättemysigt och bättre sällskap går nog inte hitta.

Har ni haft en bra jul/nyår?






Kommentarer
Postat av: Hej

Du är jävligt mkt snyggare sen du blev singel faktiskt

Svar: Sen jag blev lycklig* menar du

2020-01-23 @ 14:51:29



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback