Det perfekta tillbehöret på cirka 2 minuter


2020-03-14 @ 19:57:00


Häromdagen rörde jag ihop ett recept på den perfekta röran. Den är lika god på toast som att dippa grönsaker i. Dessutom går det väldigt snabbt att röra ihop, och är så simpelt att alla kan göra den.Jag älskar att laga mat och baka, det är som ett kreativt utlopp där jag får testa mig fram med alla smaker. Kan inte räkna hur många gånger jag stått timtal i köket bara för att komma fram till exakt såsom jag vill ha det. Däremot vill jag inte att mina recept ska vara för komplicerade eller att det ska ta hela dagen. Tänker därför att jag kanske ska bli bättre på att dela med mig utav mina recept här i bloggen, så mina fellow matälskande latmaskar kan testa på dem.
Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Hej hej, jag är en matälskande latmask!! Reporting for duty! Ska göra det här, för jag gjorde en guacamole en gång så var avokadon lite torr, så för att kräma till den mixade jag hälften med just philadelphiaost och damn it to hell vad gott det var!

Svar: Haha jag med!! Det ska vara enkelt, gott och snabbt, tycker jag. Ja det blir så HIMLA gott, jag personligen gillar t.ex. inte smör så detta är ett perfekt alternativ att bre på knäcke eller annat. Dessutom räcker det till ganska mycket! :)

2020-03-15 @ 09:27:06
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:


Trackback