några vardagsbilder


2020-03-01 @ 11:08:27
Efter senaste omgången som halvdöd så har jag mest tagit det lugnt; ägnar tiden åt djuren, nära och kära, gym och serier. Kroppen är inte helt i balans ännu, men jag hoppas få känna mig som folk igen snart. Vågar inte säga att det är på god väg för senaste gången jag sa så blev jag magsjuk samma kväll haha! Här är iallafall lite blandade vardagsbilder.


Hade picknick i vårvädret med Jennie och hundarna. Det var såå mysigt; vi satt där och drack kaffe, åt snacks och pratade skit. (Synkade menscravings är bästa<3)



07:11 i lilla viken är rätt ok när det är såhär fint



Efter ett morgonpass var jag och Lizzie i behov av frukost och lite lugn, så vi åkte ut till stugan och åt en mysfrulle tillsammans. Energipåfyllning på alla sätt.



Lite mys och bus med favvograbbarna.


Gym, gym och mer gym. Älskar att starta dagen med att svettas som en gris; blir på bra humör, hjälper mot mensvärken, kan äta och hela jag fungerar bättre överlag. Ännu bättre att det inte är så mycket folk tidiga morgnar, är ofta helt ensam och jag älskar det.



Fyra godingar. Vad jag älskar dessa knasbollar alltså, sån terapi att ha dem.


Sconesmorgon hos Caroline, vi äter ofta frukost tillsammans och det är ju SÅ mysigt.



Fick en liten flipp (som vanligt, heh) och kände att jag behövde en förändrig. Så kapade håret och färgade om det. Har saknat rött såå mycket, alltid trivts bäst i röda toner.



Mer scones och mer mys. Har varit så kallt senaste dagarna, så Jennie kom hit och vi fixade lite gott innan vi bäddade ner oss under varsin filt.



Lillskruttan. Smälter ni också totalt? Cuz I do.



Okej, tror det är ganska uppenbart att mat är mitt liv. Häromdagen låg jag i cirka 5-6 timmar och bara kräktes och mådde skit (är det inte underbart att vara kvinna med allt härligt som hör till? Mensvärk måste ju vara det finaste livet erbjuder..typ), så när det väl lugnat sig tyckte jag att jag förtjänade lite myslunch framför Gilmore Girls.


Idag är det söndag, och jag sitter för tillfället och dricker smoothie och lyssnar musik. Ska spela lite innan det är dags för en dusch. Ska bara ta det lugnt idag, laga lite mat i lugn och ro, och så kommer Ludvig och umgås lite sen tror jag. Är av någon anledning helt slut, så tänker nog fasen inte gå utanför lägenheten idag haha.

Vad har ni gjort i helgen?






Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

STACKARE som fick sådan förskräcklig mensvärk med sådant illamående. I skrivande stund sitter jag med en varmvattenflaska på magen och hatar min livmoder.

MAT är dock ändå det bästa i mitt liv. Ska genast gå och smälla i mig några skorpor med smör.

Svar: Usch, mensvärk är inte alls roligt! Hoppas det släpper för dig.
Haha ja, samma här! Kardemummaskorpor med smör, salt och ost kan jag nästan leva på.

2020-03-01 @ 11:23:40
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: Hemma Hos Felicia

åh scones, det måste jag baka snart!!

Svar: Det är himla gott, lite färskost i degen och sedan på med flingsalt och oregano så kan det inte bli bättre!

2020-03-01 @ 13:16:59
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback