b l u e


2020-05-06 @ 10:45:23

Alltså, jag har sagt det förut och jag säger det igen; Dessa byxor är underbara. Alla som känner mig vet att mjukiskläder är det bästa jag vet, och dessa magiskt sköna brallor har hängt med ett bra tag nu. Problemet är att de börjar bli aningen söndernötta (har hittills sytt ihop åtminstone 30 småhål, överdriver verkligen inte), men de finns ju inte att köpa och jag älskar dem så innerligt haha. Jag köpte dem på Karlsson för max 100kr för många år sedan, och jag önskar att jag hade köpt ett helt jäkla lager haha. Alla jag hittat i "samma stuk" är alltid tjockare material eller osköna. Dessa är supertunna, luftiga och så mjuka att det känns som att vara naken. Någon som vet vart man kan få tag i liknande? Skulle bli överlycklig.



Imorgon fyller jag år, och ska för första gången på några år "fira" (fika med familjen och stugmys med några favvisar), så idag ska jag städa, handla, packa och baka lite.

Vad gör ni idag?






Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Hej! Du är så jädra strålande! Överallt, brallorna är bara en del i det hela :D Jag vet tyvärr inte något substitut till dem...

Idag ska jag klippa hååååret :D

Svar: Men FINA du!!♡

Åh vad härligt, ny frisyr på g? :D

2020-05-06 @ 11:42:28
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback