senaste på matbordet


2020-11-09 @ 10:59:22

Imorse gick jag upp tidigt och gjorde en egen liten version av smörgåstårta; med vitlöksspread, babyspenat, sweet chili-kyckling, tomater, gurka, kokt ägg, purjolök och på sidan lite satsumas och vitost.


Förra veckan bakade jag denna för att fira att vi blev sambos på riktigt. Kladdkaka med kola- och hallonsås, hackade & rostade hasselnötter och salt.



...morgonen därpå gjorde jag såklart frukost (toast, äggröra och sallad) och gjorde då lite varma hallon till en bit utav kladdkakan åt Youssef.



Äggröra, kalkonmackor, samt keso med äpple, banan, varma hallon och kokos.



Gårdagens söndagsmys framför Disneyfilm.



Är det bara jag som verkligen föredrar att koka egen varm choklad (mjölk, liiite grädde, kakao, vaniljsocker/arom, lite socker, salt och sirap) framför att blanda ihop oboy? Såå mycket godare.


Myskväll med chili sin quorn-låda och snacks.



Nybakade scones slår aldrig fel. Förutom om man är trött och glömmer dem i ugnen och får göra nya, hehe. Detta var försök nummer två. Note to self: Drick kaffe innan du gör frukost.



Finns det ens något mysigare än höstfrukost nerbäddade under en filt med en bra serie rullandes?



Sådär, uppdateringen är lite sisådär men vi är i full gång med att rensa lägenheten (hur har jag fått plats med alla dessa saker? Lägenheten känns som en Mary Poppins-väska, skojar inte) så den lilla tid vi haft över har vi ätit (uppenbarligen) eller halvsovit framför tvn haha. Blir snart bättre.

Alltså, ni har nog märkt det, men jag älskar frukost. Bästa målet på dagen. Det är så skönt att gå upp i god tid, dricka kaffe ifred och pilla ihop en god frukost att väcka Youssef med.

Är ni också såna som går upp tidigare för att göra rejäl frukost, eller ligger ni och drar er in i det sista och tar en tugga banan påväg ut genom dörren?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback