senaste veckan genom mobilen


2020-09-01 @ 07:37:06
Secondhand-häng och han fastnade i någon läkarbok, sötisen
 





Vi fredagsmyste med korsord och bullbak. Första gången jag gör bullar själv (har alltid varit kass, bullar är mitt kryptonit i bakvärlden) och det blev både hallonbullar & kanelbullar, som dessutom blev himla goda. Jäkligt stolt ska ni veta.




Lilla flocken, vad jag tycker om er<3





En sväng till biblioteket. Först en liten konstutställning, sedan kaffe och böcker. En underbar förmiddag. Jag läste lite poesi och hittade Michelangelo's dikter, jag visste inte ens att han skrev poesi och tydligen är det relativt okänt då han aldrig gav ut dem själv, mer än till vänner och familj. De censurerades dessutom när de först utgavs då han var homosexuell och kärleksförklaringarna alltså är riktade till män, men har senare utgetts så som de var menade. Jag läste hela boken och tyckte det var otroligt vackert och väldigt plågat. Rekommenderar alla som älskar poesi att läsa Michelangelo. [Länk]



Trerätters i kojan; kex med lite gott till förrätt, quornfärslimpa med färskpasta och tsatsiki till huvudrätt, och sedan hallon-nutellacheesecake till efterrätt. Matkoma. Kärleken mellan Youssef och katterna får ju mitt hjärta att smälta en del också.




Det ösregnade, så vi körde en bilpicknick medan det smattrade mot rutorna. Vi satte igång en podd, kurade upp oss och hade det bara så himla mysigt.




Spelkväll i sängen innebar snittar, musik och godis. Jag var lite övertrött så jag skrattade så jag höll på att kvävas haha, Youssef skrattade mest åt mig och mina grisande läten tror jag. Tur att man kan ha roligt ihop iallafall. Jag vann dessutom vilket gjorde mig ytterst glad.






En mysfika med två favoriter



En trött liten Minimjukis




Satt en stund vid Kulbacken och snackade lite skit i solen




Igår åkte Youssef tillbaka, så nu får jag sakna honom några dagar igen. Just nu är klockan 07:34, jag har varit vaken ett bra tag och börjar bli hungrig, så är nog dags för frukost tror jag. Är så himla trött idag, nästan lite hängig, så ska bara vara med hundarna och ta det lugnt tror jag.

Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback