Serietips


2021-02-03 @ 16:30:24
Förra veckan behövde jag något att se på innan jobbet, ni vet någonting man slökollar medan man käkar frukost. Snubblade över den nya serien Fate: The Winx Saga, och kände genast igen namnet från programmet jag älskade som barn. Tänkte att den säkert är gjord för barn, men för nostalgin kan det vara mysigt att kolla på. Och jag blev besatt. För herrejäklar vad bra den är?? Idag såg jag de sista 2 avsnitten, grät som ett litet barn och kommer vänta ivrigt på säsong 2.

Dock; Om man hoppas på det lättsinniga, energiska, flickiga program vi såg som barn så blir man besviken -denna serie är för en märkbart äldre målgrupp, och är betydligt mörkare. Men det känns som en fantastisk ålders-uppgradering utav serien (växte man upp med barnprogrammet är man förmodligen relativt vuxen nu) och jag älskar den.

Kort sagt följer man fén Bloom som börjar på skolan Alfea för att lära sig bemästra sina magiska förmågor. Där stöter hon på vänner och ovänner i jakten på vem hon är, och kanske ännu mer; vad hon är kapabel till.





 
Någon som sett serien? Vad tyckte ni?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback