några bilder från förra veckan


2022-04-25 @ 15:12:16

Vi var en del i stugan, körde (äntligen!!!) årets första stugnatt och det var så himla mysigt. Mer än redo (läs: i behov av) att spendera stillsamma dagar där ute



Min kära extrapappa fyllde år, så vi firade med en myslunch på stan!



Libapizza är helt klart bästa pizzan. Jag har även lyckats hålla min älskade basilikaplanta vid liv i 1 månad(!!!) och är väldigt stolt då jag uppriktigt sagt tar död på kaktusar (de överlever i öknen men inte i mitt hem??)



Träning och kaffe i stugan för att försöka få tillbaka lite livsglädje




En spontan hotellnatt i Kalmar med 3 favoriter var hittills årets höjdpunkt. Vi behövde allihop få komma iväg och bara vara vi, så himla himla mysigt!


Hundvakt åt bästisarnas senaste tillskott och man kan lugnt säga att hon är för söt för att vara sann



Myshäng med min favorit är och förblir det bästa som finns (speciellt när man har pms och behöver lite extra kärlek)



Idag har jag mensvärk så det står härliga till, och inte alls tjurig över det. Typ. Om någon har tips på hur man blir av med skiten (eller hur man enklast sliter ut sina lady parts) så är ni varmt välkomna att guida mig, 17 år av denna skit och varje månad är jag en krampande trasdocka, kan knappt kissa utan att börja gråta. Livet är SÅ KUL ju :))) Jaja, försöker hålla mig positiv (går ju bra) genom värktabletter, värmeflaskor, kattgos och serier helt utan drama. Så väldigt väldigt grinig idag.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback