blonde


2022-02-20 @ 15:06:17
 


Alla som känner mig vet att jag är en aning impulsiv, så istället för att förstöra mitt hår (...igen) beställde jag hem två peruker för att kunna byta lite. Kommer definitivt beställa fler, varför har jag inte tänkt på det innan? Så smidigt, och snällt mot håret haha! Denna kostade dessutom runt 140kr, så himla billigt?!



Jag fortsätter att kämpa på här hemma och försöker ta mig ur svackan, men det är allt annat än enkelt, denna gång är hålet väldigt djupt så att säga. Men jag gör mitt bästa och försöker komma framåt, för vad annars kan man göra? Jag är knappt ens rastlös trots att jag är sjukskriven, och det säger en hel del om hur låg min energi är (jag målade liksom om hela köket när jag var sjuk i covid pga kunde ej sitta still trots andningssvårigheter haha, så då förstår ni skillnaden). Nej fy vale, de senaste månaderna har inte varit roliga. Men jag försöker ändå vara positiv och tänka att någon gång måste det ju vända, eller hur? Det kan inte vara så här för evigt.

Hur som helst, idag har jag städat lite och spelat Ori and the will of the wisps, nyaste favoritspelet som verkligen hjälper mig slappna av och låter tankarna vila. Snart kommer Youssef hem från jobbet och då ska vi bara ta en mysdag.

Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback