Skincare x MakeupMekka


2022-03-19 @ 23:19:38
För några månader sedan gjorde jag min första beställning från MakeupMekka då jag hört mycket bra om dem. Jag som har väldigt känslig hy är lite skeptisk till nya produkter, men då de har bra priser och är veganska så tänkte jag att det var värt ett försök. Jag har sedan dess gjort ytterligare 3 beställningar haha, man kan lugnt säga att jag verkligen älskar deras produkter!

Så nu när jag testat en del tänkte jag tipsa om mina favoriter här.




[ Vitamin C Boost Serum ]
Från hemsidan: "Serumet ger mycket fukt och ger dig en vacker lyster, samtidigt som skyddar mot yttre påfrestningar som föroreningar och solljus. På grund av serumets höga innehåll av C-vitamin hjälper serumet till att jämna ut din hudton och fina linjer samt minska pigmentering och inflammationer."

Jag använder denna morgon och kväll, då jag har problem med rodnad och ojämn hy, speciellt under vinterhalvåret (några minuter i max +5 grader så är jag knallröd, torr och har klåda). Jag har använt den i cirka 1 månad och märker sån jäkla skillnad! Den värsta rodnaden har försvunnit, och huden har blivit mer slät. Ansiktet ser piggare och friskare ut.


[ Lid & Under Eye Serum ]
Från hemsidan: "Ett uppfriskande ögonserum med koffein som ger en uppiggande boost för trötta ögon. Koffein har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att dränera huden och minska synligheten av mörka ringar. Flaskan har en smart massageboll som stimulerar cirkulationen under ögat."

Denna förvarar jag i kylskåpet och använder varje morgon. Jag har väldigt trötta och svullna ögon, värst morgon & kväll, främst p.g.a allergi och sömnproblem. Så att dra lite med denna runt ögonen är så svalkande och uppiggande på morgonen. Kombinera den med en kopp kaffe så är jag good to go.


[ Lash & Brow Serum ]
Från hemsidan: "Serumet gör att ögonfransarna blir friskare, tjockare, längre och din naturliga färg förstärks."

Sedan jag blev utmattad för snart ett halvår sedan så har jag tappat mycket hår, fransarna och ögonbrynen har drabbats värst. Jag har alltid haft långa, fylliga och snabbtväxande fransar och bryn, men på senaste har de blivit tunna och glesa. Så jag beställde detta serum, började använda det varje kväll, och jag märker faktiskt skillnad. Ena ögonbrynet tappade jag cirka 1/3 av men har nu äntligen börjat växa ut igen, även fransarna är märkbart tjockare och starkare. De är inte tillbaka till hur de var förut, men jag tror nog att de är på väg dit.






[ Spray That Glow ]
Från hemsidan: "En uppfriskande skimmerspray som ger dig en vacker glöd. Med en svag doft av kokos tar sprayen dig till ett tropiskt klimat och ger dig en uppfriskande glöd. Spray That Glow kan användas ensam i ansiktet om du vill ge huden glöd och fuktighet. Den är också helt perfekt över sminket för lite extra glöd. Den kommer också få sminket att smälta fint in i huden och blända ihop för ett naturligt glödande resultat."

Denna har jag bara använt ett par gånger, men jag gillar den verkligen. Utan smink har jag sprayat på den för en naturligt fräsch glow, och över sminket smälter den snyggt in och ger en mer uppfräschad look. Man känner den goda kokosdoften, men inte så att det blir tungt.






[ Avocado Facial Mask ] 
Från hemsidan: "En fantastisk näringsrik ansiktmask. Huvudingrediensen är avokado som ger massor av fukt, samtidigt som den bevarar fukten i huden. Resultatet är en mjukare och mer återfuktad hud som ger lyster."

Denna mask är så mjuk och skön att applicera på huden. Efteråt känns huden verkligen återfuktad och len. Det är en liten burk, men har räckt länge! På hemsidan står det att den räcker till 2-5 behandlingar, men då jag använt ganska lite åt gången och endast där den behövts har jag nu gjort 8-9 behandlingar och har ännu 2/3 av burken kvar. Verkligen värd varenda krona!





[ Enzyme Face Peeling Sensitive Skin ]
Från hemsidan: "En ansiktsrengöring och enzympeeling i en och samma produkt som passar alla hudtyper speciellt särskilt känslig hud. Löser upp gamla hudceller och överskott av talg samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Enzymepeelingen är mild och har en djuprengörande exfolierande effekt."

Då skrubbpeeling ibland kan irritera min hy, ville jag prova denna. Och jag är supernöjd! Ansiktet känns så himla rent efteråt, utan att blir irriterat. Jag använder den 1 gång i veckan.


[ Sleeping Mask ]
Från hemsidan: "Nattmasken håller huden mjuk och återfuktad. Kombinationen av fraktionerad kokosnötolja och olivolja släcker hudens törst. Olivoljan hjälper till att mjukgöra och minska inflammationer."

Denna är en livräddare för ett torrt vinteransikte; redan efter första använding kände jag skillnad. Jag använder den cirka 2 gånger i veckan, eller när ansiktet behöver en fuktboost, och vaknar upp med ett mjukt, friskt ansikte.




[ Eye Gel Depuff ]
Från hemsidan: "Depuff Eye Gel är en återfuktande ögongel som förbättrar elasticiteten, är regenererande runt ögonen samt att den ger en omedelbar uppfriskande och avslappnande känsla runt ögonen. Med tiden kommer den att jämna ut hudtonen och minska synligheten av påsar under ögonen."

Denna har jag bara använt några gånger än så länge, men den är verkligen skön att använda. För mig hjälper den bra för att få piggare ögon, och smälter in snabbt i huden. Förvarar den i kylen för extra svalkande effekt.


[ Eye Gel Stress Relief ]
Från hemsidan: "Lätt ögongel som är perfekt för den känsliga huden runt ögonen. Ögongelen är skonsam, dessutom har den en svalkande och lugnande effekt. Detta lindrar och lugnar huden från yttre påfrestningar som blått ljus från elektroniska skärmar, torr luft, tårar, sömnbrist och stress."

Denna underbara gel använder jag varje kväll, ibland en extra gång på dagen om jag haft extra tufft med allergi eller tårar. Jag har haft en del problem med torra fläckar runt ögonen, speciellt när temperaturen är låg, men efter en månads användning är huden mjuk (t.o.m i ögonens yttre kant!). Även denna förvarar jag i kylen, vilket jag tycker man bör göra för skönast resultat.
(Jag gillar den så mycket att jag köpt den till både min syster och mamma!)


[ Anti-Acne Spot Gel ] 
Från hemsidan: "Spot On! Anti-Acne Gel er en acnegel som effektivt behandlar och förebygger acne. Applicera gelen över kvisslor och hudområden som drabbats av acne. Geléen har antibakteriella ingredienser och hindrar porerna från att täppas igen."

Jag har bara behövt använda den 2 gånger, men den har fått de två finnarna att försvinna innan de ens hunnit komma upp ordentligt. Ni vet när man har en röd, liten, pulserande knöl i ansiktet som inte ens går att klämma? Då är denna perfekt. Jag applicerade en gång på morgonen och en på kvällen, och vaknade upp nästa morgon upp utan någon finne. Så jag är helnöjd.



För att läsa mer om produkterna, gå in på www.makeupmekka.com



Det var väldigt länge sedan jag gjorde någon typ utav recension eller tips, så jag är lite ringrostig gällande skrivandet utav inlägget haha, hoppas ni har överseende med det. Bilderna blev resultatet av dagens kreativa cravings och en härlig dag i stugan med Youssef, och jag gillar dem faktiskt! Vad tycker ni om dem?

Och har ni provat MakeupMekka? I så fall, håller ni med mig?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback