åttonde februari


2023-02-08 @ 18:25:58
Cirka 1,5 månad sedan jag senast uppdaterade här, men jag har verkligen inte haft varken lust eller ork till det. Jag har varit i ännu en rejäl dipp och har först nu kunnat komma upp för luft, så mitt mående går självklart först. Blir inte mycket att blogga om när dagen handlar om att ta sig igenom den. Men jag kämpar på!



Både jag & Youssef åkte på rejäl influensa och är fortfarande, två veckor senare, inte pigga. Jag har "bara" bihåleinflammation som inte vill gå över, men stackars Youssef ligger med feber och hela köret. Däremot är katterna väldigt glada över att ha oss båda sängliggande haha, speciellt Mollie är otroligt nöjd när hon får konstant närhet.



Körde en spadag med storasyster på Gränsö. Inledde dagen med att tappa telefonen i poolen så jag fick slänga av mig morgonrocken och hoppa efter haha, men den klarade sig som tur var (jag däremot skrattade så jag trodde att jag skulle kvävas). Åt den godaste kycklingsalladen någonsin, fick massage och hade allmänt underbar kvalitetstid tillsammans. 






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback