senaste genom mobilen


2024-07-31 @ 09:14:30
 

Få saker i denna värld får mitt hjärta att svämma över så som att se kärleken mellan Youssef och djuren. Russin är aldrig stilla länge nog för att bli med på bild (hon är för gosig, så fort man kollar på henne ska hon gosa, svårt att få bild då) men är självklart inräknad haha♥


Ibland tror jag att jag ska explodera utav kärlek för denna glada lilla filur. Lewi och min systerdotter Hailey föddes med bara någon veckas mellanrum, och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem faktiskt. Efter att ha mått så dåligt senaste året och gång på gång förlorat våra egna graviditeter, så finns det ingenting som läker såren som barn gör. All kärlek jag inte visste var jag skulle göra av, går rakt ut till barnen i mitt liv, och jag älskar dem alla mer än livet självt. Älskade små lyckopiller.





Det kommer komma en video härifrån sen, vår lilla minibröllopsresa där vi utforskade Öland –helt perfekt! Jag håller på med både den och bröllopsvideon, men har inte hunnit klart ännu då jag haft fullt upp. Nu ligger jag sjuk och ska försöka få ordning haha.

Bild från min instastory. Jag vet att många gnäller på att det regnat mycket även denna sommar, men jag är faktiskt helnöjd –jäklar vad svamp det finns! Senaste månaden har vi plockat flera kilo; gett bort, frusit in och lagat matlådor. Att plocka svamp/bär och överhuvudtaget spendera timmar i naturen är ett intresse vi delar, och det är det mest rogivande som finns.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback