mysmani


2024-10-18 @ 13:18:51
Äntligen höst
Det finns ingen årstid jag älskar mer än hösten. Frisk, krispig luft, skiftande vackra färger, dimma, regn mot fönstret, mysiga tröjor...vad mer behövs? Att gå höstpromenader är det mysigaste som finns. Så, så, SÅ tacksam att hösten äntligen är här. Jag önskar det var höst minst ett halvår per år.






Gilmore Girls, kaffe och soffhäng
Hösten till ära har jag självfallet startat om Gilmore Girls, det är liksom ett måste varje höst. Att krypa upp i soffan med en kopp kaffe och mina älskade djur är livsnjut på ett helt annan nivå.






Lunchdejt med syster & systerdotter
Hailey var här några timmar, när Natta sedan var färdig så hämtade hon upp oss båda och vi åkte runt i lite affärer. Sedan bjöd hon på lunch innan vi åkte vidare till pappa för födelsedagsfika. En supermysig dag, såå härligt att få lite systertid också!

 



Utslagna hjärtan
Hailey är ju som sagt här en del medan Natta är i skolan, och både jag & Youssef är tacksamma att ha möjligheten att kunna få så mycket tid med henne. Igår skulle Youssef lägga sig och läsa sin bok bredvid Hailey, men jag tyckte det var lite väl tyst...så när jag gick in fann jag dem såhär. Helt utslagna båda två. Gullfisar♥

 



Spegel, spegel på väggen där; Säg vem som mest energisk i universum är
Jag är inne i vad vi tror är lite av en blandepisod, och p.g.a detta sover jag...knappt. Insomningsmedicinen jag brukar ta hjälper inte alls; Jag blir avslappnad någon halvtimme, sedan är det som om hjärnan startar om sig och jag har oändligt med idéer, små projekt och är överallt och ingenstans, haha. Igårkväll tog jag därför sömnmedicinen jag har för "nödfall", då den brukar slå ut mig fullständigt. Det verkade inte som vanligt, men jag har nog sovit mer inatt än sammanlagt senaste veckan.

Youssef brukar märka av mina episoder innan jag gör det, så han har liksom sagt att jag nog börjar gå lite uppåt sedan ett litet tag tillbaka, men jag har sagt att "näe det tror jag inte, jag är nog bara piggare". ADHD och Bipolär kan verkligen göra mig antingen oförmögen att ta mig ur sängen, eller oförmögen att stanna kvar i den, haha. Konstrasterna. Häromdagen åkte han till jobbet runt kl 16 och jag tänkte bara ställa i ordning några skor... några timmar senare hade jag möblerat om  h e l a  lägenheten; Flyttat runt alla byråar, bokhyllor (och hängt/satt upp grejer i dem), garderoben, tv, soffa, dator...allt. Detta är tunga grejer, bara bokhyllorna krävde två personer för att flytta häromdagen (de går liksom inte ens genom dörrhålen i upprätt läge) och jag som har problem med nacken och ena axeln har annars svårt att bära tungt, men på något vis lyckades jag flytta allt vi äger och har ungefär. Kände mig skitnöjd faktiskt. Alva kom hit och umgicks, sedan sov jag sammanlagt 1,5h timme på morgonkvisten innan jag gick upp igen, energisk och redo för nya projekt. Efter det erkände jag dock att jag nog kanske är lite väl uppåt, trots allt, haha.

 

Jag: Näe, jag är inte alls uppåt
Jag, tio minuter senare:

 
Varje gång Youssef får ett sms med texten "Det hände en grej" så vet han att det betyder att jag fått ett infall och att han kommer komma hem till en "ny" lägenhet, haha. Han är van. Dessutom blir det ärligt talat alltid bra, så vi båda uppskattar ändå mina små infall. Ibland rensar jag ur alla skåp (vilket jag också gjorde dagen innan haha), organiserar, gör om möbler, möblerar om, målar om... Ja, mycket kan hända medan han jobbar jour. Men det är ju så jäkla skönt att äntligen få saker gjorda?! 





Just nu sitter jag och dricker kaffe, skriver detta inlägg och lyssnar på Sabinas nya, underbara låt (lyssna på den HÄR!!!). När jag druckit upp ska jag sätta fart med disken och maten så jag kan göra lite lådor, sedan ska jag försöka få färdigt alla bokhyllor.

Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback