tisdag


2024-10-02 @ 10:01:26
Igår morse vaknade jag med ett ryck då jag glömt ställa mina larm och vaknade 1,5h senare än planerat haha. Men det gick bra ändå! Gick ned och hämtade Haileybus, och sedan myste vi med musik i soffan medan jag gjorde mig i ordning och drack morgonkaffet.



Klockan 10 var det dags för medicinuppföljning med sköterskan, så jag åkte ned dit medan Hailey sov med Youssef. Efter mer än en månad med ADHD-medicin hade jag äntligen lite positiva nyheter att ge; Jag börjar känna skillnad. Min förhoppning, och anledningen till att jag bad om att få börja igen, är att jag ska sluta köra in mig själv i väggen hela tiden och bara få ett andetag att tänka klart när allt kommer rusande. Jag har definitivt fortfarande huvudet rakt igenom betongväggen, men förhoppningsvis kan detta hjälpa mig få lite lugn så jag kan återhämta mig snabbare och kanske slippa göra om det.

 

Vi åkte förbi hos mamma och Pelle för att plocka av lite vindruvor (såå goda!), innan vi åkte hemåt igen. Väl hemma kom Natta, så gick vi en promenad ihop innan hon och Hailey begav sig hemåt. Resten utav dagen bestod av att ta det lugnt, laga mat och ha matkoma haha!





Idag har jag inga planer alls och vädret är grått och dystert, så jag funderar på att bara spela. Är riktigt sugen på att testa Deadlock, har sett lite när Youssef spelat och det ser så himla roligt ut, så funderar på att prova, om hjärnan kan sluta vara så mosig bara haha. Skulle även behöva färga håret, så ska försöka orka det med. Är så himla seg idag, men hänger väl i då mina bihålor fortfarande är förstörda. Lite ska jag väl få gjort iallafall!


Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback