senaste månaden


2024-09-24 @ 10:57:30

Mys med Hailey
Medan Natta suttit i skolbänken har Hailey fått komma och vara med oss, och det klagar vi verkligen inte på –världens mest goa och glada tjej. Finns ju inget som lyfter humöret såsom barn gör.

Ja jag vet att mitt ögonbryn ser halvt ut, och det är typ det. Under två månader har jag tappat extremt mycket hår -överallt. Mer än hälften utav håret på huvudet är borta, och jag fortsätter tappa stora tussar. På armar och ben har jag kala fläckar, och mina ögonbryn...ja. Gräsliga. Kroppen har verkligen slagit bakut mot sig själv och lär jag mig inte att hitta ett lugn inombords så lär stressen bli min död.







Hultsfred Marknad med familjen
Är det en tradition vi har i familjen så är det marknad, finns det ens något mysigare? Blir alldeles varm i kroppen bara jag tänker på det. Extra lycklig då jag inte bara hittade favoritkryddorna jag ville ha (blue cheese och parmesan, bästa!), utan även smaksatt kaffe! Köpte smakerna choklad och blueberry muffin, som jag nu blandar ihop med Arvid Nordquist Franskrost och kanel –det blir så sjukt gott. Ny besatthet!

Hursomhelst så hade vi en otroligt mysig dag i Hultsfred. Jag är så tacksam över att ha en så nära relation till familjen, det är verkligen någonting jag aldrig skulle ta för givet.








Stugmys och överraskning
Häromveckan hade Youssef en liten dipp; Han var trött, stressad och nedstämd. Han skulle jobba till 19, så jag sa att han kunde komma direkt till stugan istället så sov vi där. Jag gjorde mig i ordning och klädde mig lite extra fint, sedan åkte jag ut till stugan flera timmar tidigare och plockade undan, dukade fram med bröllopsdukarna och förberedde både mat och snacks. Jag lagade hel ugnsbakad lax (tillagad på låg temp), med vitlöksmarinerade morötter, prästpaj, blandsallad med mangovinägrett och fetaost, och crème fraiche. Till dricka tog jag med en flaska alkoholfritt vin som vi fick vid bröllopet och en flaska kylt vatten. Snacksen dukade jag upp på kakfat och lade filtar i soffan för att förbereda filmkväll. När han kom ut hade jag släckt ned hela stugan och istället tänt små ljus och lyktor överallt. Han blev så himla glad, och vi hade en supermysig kväll som avslutades framför "The Number 23" (en otroligt bra psykologisk thriller, tips!). På morgonen blev det spel till frukosten och vi hade det helt enkelt väldigt härligt. Sådana dagar är så viktiga för relationen, för oss själva och för hälsan överlag; Viktigt att spendera riktig kvalitetstid tillsammans.








Blandat mys och influensa
Oväntad svampplockning, kaffe, spel, frusen mango, fotoredigering och självklart dokumentärer i mängder. Frusen mango är så sjukt gott och perfekt när man har ont i halsen, så jag har suttit bänkad framför dokumentärer och snacksat på det. Och bilderna på Cera och Youssef...jag smälter. Tror någon älskar sin husse rätt så jättemycket faktiskt. Och kärleken är ju definitivt besvarad. Mina hjärtan.

 




Äntligen börjar jag må bättre (peppar peppar), även om jag inte direkt mår bra ännu. Men inatt har jag sovit min första natt utan att hosta tills jag nästan kräks, så det ser jag verkligen som en framgång. Bihålorna är fortfarande förstörda, men det brukar hålla i någon månad för mig så det har jag ändå räknat med. Jag är trött, öm i kroppen, konstant huvudvärk, skitont i öronen, kan inte gå mer än tio minuter utan att snyta mig och får ont i halsen/stämbanden om jag pratar längre stunder, men jag mår ändå bättre. Dag 10 av influensan och jag börjar piggna till, äntligen!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback