undrar håller någon i mig när jag tvivlar


2024-09-18 @ 10:48:30
När jag sa att jag inte orkar mer än att stilla still just nu så menade jag det; Jag har på dessa influensadagar kollat fyra(!!) säsonger Scrubs och redigerat närmare sjuttio(!!) foton. Men då får jag ju något gjort iallafall, så det är roligt.


Vad tycker ni om bilderna? Den sista på Sabina är nog min favorit, jag verkligen älskar byxornas struktur, kameran i förgrunden, bakgrundsljuset, ansiktsuttrycket...allt. 



Jag har knappt sovit inatt då det känts som öronen ska explodera (får alltid svinont i öronen efter några dagars bihåleinflammation). Lyckades slutligen slockna runt 02:30 och vaknade sen kl 7 när hostan och febern tog nya tag. Kör på antiinflammatoriskt och nässpray med några timmars mellanrum så blir ansiktet lite mindre svullet och jag kan åtminstone ha på mig glasögonen (ser alltid ut som jag blivit getingstucken i hela ansiktet annars). Youssef har kommit hem från jouren så vi ska åka ut till stugan en sväng strax så jag kan få lite frisk luft utan att behöva riskera att smitta ner alla grannar. Denna lilla smitta har slagit omkull familjen en efter en så det är bara Youssef kvar, men jag hoppas innerligt att han slipper undan! Verkar som om hela stan legat sjuka senaste veckorna ärligt talat, men det brukar ju bli så första månaden efter skolstart.

Hur mår ni? Har ni hållit er friska?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback